Webinars in april

We nodigen je graag uit voor onderstaande webinars.

 

20/04, 10.30 – 11.30 uur: Co-creatie in een renovatieproces

Zonnige Kempen vertelt over de renovatie van het Huis van Bockstal. Zonnige Kempen renoveerde een oude dokterswoning in Vorselaar tot zes zeer energiezuinige appartementen. De renovatie werd gerealiseerd in het Europese project ENLEB, dat inzet op de verduurzaming van woningen. In dit webinar wordt toegelicht hoe de renovatie verliep en welke innovatieve technieken werden toegepast in de woning. Schrijf in via deze link.

 

20/04, 13.30 – 15.00 uur: Renovatieproces Huis van Bockstal door Zonnige Kempen

Ontdek de innovatieve technieken en het co-creatieproces bij de renovatie van deze oude dokterswoning.

Het Huis van Bockstal werd omgevormd tot zes zeer energiezuinige appartementen. De beeldbepalende gevel van de woning bleef behouden, maar de binnenkant kreeg een grondige make-over met duurzame en innovatieve materialen en technieken. Zonnige Kempen werkte hiervoor als bouwheer nauw samen met haar aannemers en zette een geïntegreerd geheel op voor verwarming en sanitair, met o.a. een brandstofcel, lucht/-water-warmtepomp en een DC-circuit. Leer er meer over tijdens dit webinar! Schrijf je meteen in via deze link.

 

22/04, 09.30 – 11.30 uur: Slotevent ENLEB – Samen bouwen aan duurzame woningen

De afgelopen vier jaar werd onderzochten Zonnige Kempen en de andere partners uit het ENLEB-project hoe co-creatie met bewoners en bedrijven kan bijdragen aan de ver­duurzaming van woningen. Maar, ook welke innovatieve technieken er nu ter beschikking zijn omdat mogelijk te maken. Alle kennis werd gebundeld in een gratis online toepassing, de Samen Duurzamer Wonen tool. Je kan inschrijven via deze link.